het logo van ons verhuurbedrijf voor springkastelen op een transparante achtergrond

Verhuur van springkastelen voor particulieren, scholen en bedrijven.

Voor alle soorten evenementen: dopen, bruiloften, rommelmarkten, schoolevenementen, teamgebouwen…

↬ Nieuw ↫

Suikerspinmachine

Verrijk uw feesten met onze suikerspinmachine.

Geleverd met 500 g suiker met aardbeiensmaak en 25 stokjes.

Suikersupplement en sticks beschikbaar.

Huur vandaag nog onze machines!

vanaf 75€ per dag

Onze opblaasbare kastelen

Miniaturen van al onze springkastelen te huur

Onze spellen

miniaturen van onze opblaasbare spellen

Welkom bij “Tu Me Gonfles”!

Uw specialist in verhuur van opblaaskastelen in Brussel en omgeving!

Al meer dan drie jaar biedt “Tu Me Gonfles” een breed scala aan springkastelen aan voor alle leeftijden en alle evenementen. Of het nu gaat om een ​​verjaardag, een bruiloft, een doop, een rommelmarkt, een schoolevenement of een teambuilding, onze springkastelen zullen jong en oud bekoren.

Wij bieden springkastelen aan in verschillende maten en thema’s, variërend van modellen voor één of twee kinderen tot kastelen die plaats bieden aan maximaal 10 kinderen of meerdere volwassenen. Onze kastelen zijn kleurrijk en leuk, met gevarieerde thema’s zoals jungle, safari, panda, Star Wars, tijger, auto, olifant, clown en vele anderen.

Bij “Tu Me Gonfles” zorgen wij voor alles om uw huurervaring op een opblaasbaar kasteel zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken. Wij verzorgen de bezorging, plaatsing en ophaling van kastelen bij u thuis of op uw evenementenlocatie. Onze springkastelen worden geleverd met blowers voor snel en eenvoudig opblazen.

Onze opblaasbare kasteelverhuur is beschikbaar voor verschillende looptijden, afhankelijk van uw behoeften en beschikbaarheid van modellen. Om zeker te zijn van de beschikbaarheid van het ideale springkasteel voor uw evenement raden wij u aan vooraf te reserveren.

Blader gerust door onze online catalogus om ons volledige aanbod aan producten en diensten te ontdekken, en neem contact met ons op als je een reservering wilt maken of meer informatie wilt. Het “Tu Me Gonfles” team staat klaar om je te helpen een onvergetelijk feest te organiseren met onze springkastelen!

Pin It on Pinterest

Share This